Om du vill kunna se så mycket sport som möjligt under en säsong är det vissa kanaler som du bör satsa på. Vissa av dem visar allt från de stora fotbollsligorna till hockey och motorsport. Här går vi igenom de viktigaste kanalerna som är ett måste i varje sportfantasts paket.

C More

C More hette tidigare Canal + och är en stor sport och filmkanal. Den ingår inte i basutbudet utan du måste betala ytterligare för att få tillgång till deras utbud. Fördelen är du kan ladda ner deras app och se på vilken enhet du föredrar. C More förstärkte sitt utbud inför denna säsong och kan nu erbjuda både hockey och fotboll från de största ligorna. När det kommer till fotboll följer du både italienska serie A och spanska La Liga på just denna kanalen. Missa inte möjligheten att se storstjärnor som Cristiano Ronaldo och Lionel Messi i sina respektive klubblag. Du som vill följa Zlatans framfart i MSL gör också rätt i att skaffa kanalen då de även sänder den amerikanska ligan. Sist men inte minst följer du även den Allsvenska fotbollen hos Cmore.

Föredrar du hockey kommer du kunna följa de högsta svenska serierna både för damer och för herrar. Det är alltså SHL och SDHL som vi pratar om. Förutom dessa kommer du även att kunna följa andra mindre sporter som handboll, golf, basket och mycket annat. Du kan alltid kika in på C Mores hemsida för att se vad som är aktuellt.

Viasat

Visat är precis som C More en sport och filmkanal där du kan följa många av de stora ligorna i världen. Detta är kanalen för dig som gillar engelsk fotboll då du kan titta på samtliga Premier League matcher under en säsong. Här kan du även följa den tyska fotbollen i Bundesliga som brukar bjuda på många spännande matcher. Det bästa av allt är dock att du kan följa fotbollssäsongens höjdpunkt i Champions League där alla de bästa klubblagen slåss om den åtråvärda pokalen.

Du som inte gillar fotboll kan istället rikta blickarna åt Nordamerika och NHL vilket anses vara den absolut bästa hockeyligan i världen. Du som inte kan eller vill sitta uppe och vänta på matcherna kan se de i efterhand.

Motorsportsintresserade har också mycket att hämta hos Viasat som sänder samtliga Grand Prix under Formel 1 säsongen. Inför varje race har de också en timme lång studio med repotage, analyser och intervjuer. På Viasat Motor kan du även följa Golf och andra sportevent under en säsong.

Eurosport

En liten bubblare på listan som oftast ingår när du köper kanalpaket. Eurosport är perfekt för dig som gillar lite mindre sporter som cykling och vattensport. Här brukar du även kunna följa de lite mindre fotbollsligorna eller tennisturneringar från hela världen. Eurosport är till skillnad från de andra kanalerna är de en renodlad sportkanal som inte har filmer i sitt utbud.