Förutom film och TV-serier går det även alldeles utmärkt att se direktsänd sport direkt i sin dator. På nätet finns olika aktörer som erbjuder streamad sport i alla olika former.

En av de största aktörerna vad gäller livestreamad sport är Viaplay. För 249 kr per månad kan man se bland annat Premier League, Champions League, Allsvenskan, NHL, Hockeyallsvenskan samt en rad andra sporter som golf, motorsport och NFL. Totalt över 50 livesändningar i veckan. I paketet ingår även Viaplays film och TV-del och dessutom ges nya kunder möjligheten att prova en hel månad gratis.

C Sports är en annan tjänst för livestreamad sport som liknar Viaplay. Här kan man se bland annat Allsvenskan, Serie A, La Liga, SHL samt handboll, tennis och motorsport i hela nio olika kanaler. C Sports kostar för en månad 399 kr och för 12 månader 2999 kr, vilket om man slår ut det blir knappt 250 kr i månaden.

En annan aktör som också erbjuder livestreamad sport direkt i datorn är spelsajten Bet365 som bland annat sänder KHL i ishockey, brasilianska ligan i fotboll, handboll, basket och tennis. Att se livestreamad sport på Bet365 kostar inget, det ända som krävs är att man är registrerad på sajten.